sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Hieno aloitus, ginga kokoelmani.

Okei, olen ihan uusi tämmöisissä blogi hommissa, joten älkää ihmetelkö xD en jaksa kertoo ittestäni, menkää mun profiiliin ja kattokaa sieltä xD Ja olen niin laiska, ja aikaa kun ei ole paljoa ^^' 

Hmmm... Mitä Täsä kertois... xD Heti ideat loppuu :D Kerron tuosta "Miten tutustin gingaan" taipaleestani ensi kerralla, ei jaksa nyt - v -

(Ja jos joku haluaa tietää, blogini nimi tulee omasta nimestäni, Inka, joka on oikeasti keksitty puoli vuotta sitten, mutta makerfoire pöläytti sen minulle skypessä eilen. kiitos siitä! :D)

Toiseen aiheeseen:

Eli olen ginga fani, joka tarkoittaa, että olen myös Ginga-keräilijä! Kävin Chibiconissa marraskuun 9. päivänä BlackJudaksen kanssa, ja oli kyllä ihan hervattoman hauskaa! ^w^ Lähdemme (ehkä) tänäkeväänä, tai kesänllä johonkin lähellä olevaan coniin, esimerkiksi Kokkoconiin, jos se pidetään vielä tänävuonna. Voisimpas näyttää, mitä ostin Chibiconista. Ja aloitin tosiaan ginga keräilyn puoli vuotta sitten, kun surffasin netissä tabletilla, ja löysin sivuston, nimeltä Urumija sieltä löysin Weed figuureja, ja arvatkaa innostuinko, vaikken pidäkään Weedistä niin paljon :D

(Vasemmalta oikealle)

Ginga Densetsu Weed -Ken fioguuri, Ginga Densetsu Weed Orion osa 6, Suomen Hopeanuoli fanit ry pieni värillinen lappu, ja esite.


Pikkusiskoni kaksi Weed figuuria, Kagetora ja Jerome, Chibicon ranneke, ja kaksi maitopocky rasiaa, toisessa enään 1 pocky jäljellä ;^;


Koirankorvat, Hatsune Miku/Megurine Luka pinssi, kissalta näyttävä hamsteri pehmo, jonka nimesin Nakoneksi, ja Hopeanuoli onnenpyörästä voitettu vuoden 2002 kalenteri, jota pystyn käyttää tänä vuonna, 2014! ^^ Hyvä tuuri.


Ja sitten vielä pikkusiskoni saamat; Chibicon "vihkonen" (Siinä oli kartta, ja sitä olisimme tarvinneet makerfoiren kanssa kun kuljettiin kahdestaan..... -_-"), Onnea tuova joku kissapehmo, jonka makerfoire nimesi Miyukiksi ( :D ), ja vielä kun pikkusiskoni on pokémon fani, ostettiin pikkusiskolleni sitten..... hmm... Umbreon pehmo :D (Piti miettiä mikä sen nimi oli... xD)



Ja vielä teidän iloksenne, laitan tänne ginga kokoelmani, tai no, "kokoelmani", ihan kaikessa mitättömyydessään. Lähtee tottakai oikeista oheistuotteista, aloitetaan Ginga Densetsu Rikistä~

GDR:

Eipähän ole kuin Ginga Densetsu Riki manga :D

GNG:

Hopeanuoli mangat 1-18, kaksipuolinen juliste, Hopeanuoli DVD, 1,2,3 VHS:sät, Shin Gaienit, ja Suomen Hopeanuoli fanit ry:n kaks lappusta :D

GDW:

Ginga Densetsu Weed 1,2,3,4,5 yksittäiset DVD:t, Ginga Densetsu Weed complete seriers, jossa on kaikki 24 jaksoa, kahdeksassa DVD:ssä, kaikki tähän asti tulleet Weed mangat, eli 1-26, ja Kyoushirou, Ken, Kagetora, ja Jerome figuurit. Unohan koko aja... Oli vielä se kirjanmerkki, joka tuli Weedin 25. osassa.

GDWO:

Vain mangat 1 ja 6 ; _ ;


Ja sitten siirrytään omiin tekemiini, ja niihin, joita olen saanut (eli kolme kirjanmerkkiä makerfoirelta, jotka ovat tulostettu ginga.fi:n kotisivuilta!), ja niitähän on paljon. 

(paitsi Rikistä en oo tehny ku pari :D)

GDR:

Riki kuppi, ja joku hyvin vanha kuula Rikistä, ja olen tehnyt myös Hopsusta, Weedistä, Orionista ja sen sisaruksista myös sellaset xD ja sitten joitaki paperiläpysköjä.

GNG:

Kurotora ja Hopeanuoli figuurit, mini taulu, syömäpuikot, paperi läpyskä(xD), Hopeanuoli kirjanmerkki, ilmapallo, kaulakoru, ja Akame kännykkäkoru.

GDW:

Weed figuuri, Weed tietokortti, Yukimura kuppi, sellanen kangas, jolla pyyhitään tabletin pinta sormenjäljistä, virkattu lihava Weed pehmo, minitaulu, Weedin pärstä hamahelmistä, kirjanmerkki, epäonnistunut Koyuki "lasinalunen", jotain paperiläpysköjä, Kaulakoru (siinä on Weedin tassunjäljet ja siinä lukee japaniksi Weed xD).

GDWO:

Kaulakoru(samantyylinen kuin Weed kaulakoru), Orion paperinukke, omatekemä kirjanmerkki, ja se tulostettu kirjanmerkki, Orion minilautanen, Orionin pärstä hamahelmistä, minitaulu, Orionpallo, taulu (erityylinen kuin toinen), Bellatrixpatsas, ja Orion sorminukke. Ja vielä ehkä paras Orion tavaroista mitä olen tehnyt, on Orion tyyny ´ w ` Oh ja unohdin yhden jutun :D Orionin rinnasta ylöspäin sellanen lättänä "kuva" xD Joo, en osaa selittää :-------D

Ja onhan minulla myös Yoshihiro Takahashin ensimmäisestä koirasarjasta itsetehty figuuri Yamatosta.


Sitten olisi vielä tavarat, joissa on sekoitettuna eri gingan päähahmoja.

Paras, mikä minulla on, on joululahjaksi saamani posliinikuppi ifolorista, jossa on kuva Shirosta, Rikistä, Fujista, Hopeanolesta, ja Weedistä, laukku, toinen itsetekemä posliinikuppi, paita, rasia, gingaan liittyviä "fanivihkoja" tai jotain, 1 kansio, missä on kuva Weed mangan 22. osan takakannesta, ja sitten vielä taulu.

Että semmosta :D Toivottavasti joku edes lukee tätä blogiani, on mukavaa saada lisää lukijoita :33 Ja saatte äänestää, laitanko kuvia kokoelmastani, vai en. Eli kommentoimalla vain joko "Kyllä, laita kuvia kokoelmastasi." tai jotain tuollaista, tai "Ei tarvitse laittaa kuvia." Miten sen nyt ilmaisettekaan.
Eipä tässä mitään muuta, ette kyllä varmaan jaksa edes lukea tätä :-----------D Ensi postauksessa tulee (jos joku äänestää edes) kuvia gingakokoelmastani, ja piirrustuksiani. voin myös ladata videoitani tänne, jos joku on niitä halukas katsomaan xD Laitan tässä myös postauksen anime/manga kokoelmastani. 

Eipä tässä muuta, hyvää jatkoa vuodelle 2014.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti